Od divadla k osobnostnímu rozvoji – IMPRO Konference 2016

Čas začátku: 21.4.2016 20:00
Čas konce: ..

Místo: Coworking Prague, Karlovo nám. 7, Praha 2
Facebook: https://facebook.com/events/833578846785496

Konference je o aplikované improvizaci. Jejím cílem je předat poznatky a zkušenosti lektorů a trenérů, kteří se zabývají osobnostním rozvojem skrze improvizační trénink. Jijich poznatky a tipy převedené do pěti přednášek, které vám pomohou vyzkoušet improvizaci v každodenním životě.

Přestaňte se na život připravovat… pojďte ho žít!

Více info: www.improkonference.cz

PŘEDNÁŠKY:

RADOSTNÝ CHAOS V NAŠICH ŽIVOTECH
Martin Vasquez
Milujeme ty situace, kdy v nazkoušeném divadle někdo zapomene text nebo se stane nějaká drobná nehoda. Sledujeme s radostí herce jak překonávají chaos na jevišti. V našich skutečných životech chaos spíše potlačujeme, protože chaos je stresor. Zároveň však silný stimulant, který je impulsem, katalyzátorem změn. A často velmi radostných

SVOBODA NEZODPOVĚDNOSTI
Lukáš Venclík
Nevědomost je sladká, ignorance ještě sladší. Je tak skvělý bejt nezodpovědnej. Představte si třeba, že jste měli před týdnem poslat anotaci k přednášce. Stresuje vás to? Mě osobně ani trochu. A když se vykašlete na termín a nic se vám nestane, je dost možný, že vám projde, i když bude ta anotace úplně z cesty. Protože jedna vlaštovka jaro nedělá. Jak se mění naše vzorce chování, když za naše chyby přebere odpovědnost někdo jiný? Jak se rozběhne naše kreativita, když není potřeba “mít výsledky”? A jaký by byl svět, kdybychom se všichni občas dokázali vykašlat na to, co není opravdu důležité? Objevte v sobě svoje vnitřní dítě!

JAK PROBUDIT TVOŘIVÉ FLOW
Vanda Gabrielová
Jak probudit tvořivé flow“ Flow je jako sex v pubertě, všichni o něm mluví, málo kdo ho má. Jak poznáte, že jste právě v tom? Jak vyvolat a udržet stav vytržení, naprosté odevzdání se činnosti, kterou právě děláte. Není to jenom radost z tvoření, je to přístup k bytí.

STRACH JAKO OSOBA BLÍZKÁ
Ondřej Nečas
Je strach ten co vás vždycky podrazí? Tak ho přemluvte, aby vám pomohl, když budete potřebovat. Kdo je vlastně ten strach? Jak ho vnímám já a jak s ním pracuji u sebe a u lidí, které facilituji během osobnostně rozvojových workshopů ve ŠKOLE IMPROVIZACE, nebo ve firmách.

POZITIVNÍ POSTOJ JAKO INKUBÁTOR ŠTĚSTÍ
Táňa Jírová
Povím vám příběh…

Můj kamarád Ondra byl fronman kapely, jejich zpěvačka za ním přišla s nadšeným plánem na novou propagaci. Jenže už mu taky měsíc nenapsala žádnou novou písničku.
A teď se dostáváme na rozcestí negativního a pozitivního přístupu:
Ondra si mohl dát tu práci, že jí poctivě vysvětlí, co je podle něj pro kapelu důležitěší. Ale neudělal to… Naopak jí ocenil, pochválil a nabídnul jí svojí pomoc. Když jí za týden řekl, že by mohla něco napsat, vyndala skvělý plakát a za dva dny poslala nový text.
A v tom je to kouzlo… Když přijímáte a podporujete nápady druhých, budou zase oni příště přijímat ty vaše. A společně tak můžete tvořit a pracovat na svých snech.

Více info:
www.improkonference.cz


Událost byla automaticky jednorázově převzata ze stránek organizátorů. Pro detaily a aktualizace kontaktujte je.